Inschrijven oefendressuur

Via deze webshop van PSV Gelderse Boys kun je inschrijven en betalen voor het oefendressuur.

Heb je afgelopen jaar als vrijwilliger extra geholpen? Dan kun je je persoonlijke kortingscode invullen zodat je €5,- korting krijgt op je startgeld.

 

Om langzaam weer terug in de ring te komen willen we graag starten met een oefendressuur. Je rijdt net als anders gewoon je proef voor een jury en krijgt na afloop je coupon met punten. Het enige dat anders is dat je online moet betalen voor je inschrijving en dat er geen prijsuitreiking is. Dit vanwege de huidige RIVM maatregels. Omdat het een oefendressuur is wordt er niet voor winstpunten gereden, wel houden wij het protocol van de KNHS aan. Het protocol 'activiteiten met beoordelings- en meetmomenten' kunnen jullie onderaan deze pagina vinden.

 

De eerste proef van de maand zal gereden worden, via deze link kun je zien welke dat voor jouw klasse is. Zo rijdt de klasse B in de maand mei en juni proef 3.

Inschrijven dressuur pony's en paarden

Additioneel Protocol Verantwoorde Paardensport

Enkele regels uit het protocol

  • Een deelnemer komt met maximaal 1 begeleider (bijv. trainer, groom of eigenaar) naar de accommodatie/locatie.
  • Op parkeerplaatsen wordt 5 meter afstand tussen auto, trailers en vrachtwagens gehouden om voldoende uitstap- en uitlaadruimte te hebben. Voor parkeren volgen sporters altijd de aanwijzingen ter plaatse op.
  • De ringmeester, parcoursbouwer, instructeur, trainer, vrijwilliger of jury staat op ruime afstand van iedere ruiter, zodat hij/zij niet in de ‘slipstream’ van de ruiter komt.
  • Sporters zijn niet langer dan de aangegeven tijd van het sporten op de accommodatie/locatie aanwezig zijn.
  • Opzadelen en afzadelen mag alleen bij de trailers/vrachtwagen wanneer het paard niet op de betreffende locatie gestald staat.
  • Na de sportactiviteit mag de ruiter uitstappen en afzadelen en daarna moet de ruiter het terrein direct weer verlaten. Het is niet toegestaan dat men blijft kijken naar collega-ruiters.
  • Kantines zijn gesloten. Voor clubhuizen/sportkantines/verenigings-horeca wordt onderzocht in hoeverre zij met de later geldende richtlijnen die voor de horeca gelden mee kunnen doen.
  • Er worden geen onverantwoorde risico’s genomen in de paardensport. Gebruik van gezond verstand staat bij iedereen voorop.