Nieuw in onze webshop! GB collectie met polo's, hoodies en jassen

Duinrit

Het is al weer bijna tijd voor een nieuwe duinrit! Dit jaar zal het op zondag 31 oktober plaats vinden. We verzamelen om 08.30 uur bij de manege en als iedereen er is rijden we gezamenlijk naar Giersbergen.

Net als voorgaande jaren zullen we de groep splitsen en zullen er enkele aanspanningen mee rijden. Voor de jonge ruiters zal er een loopgroep zijn waarbij de ouders en andere deelnemers mee kunnen wandelen. Bij de ijsbaan zullen we gezamenlijke pauze houden, dus neem je eigen lunch mee. Na afloop hopen we te kunnen borrelen bij de Drie Linden.

Lijkt het je ook leuk om mee te gaan, geef je dan op via onderstaand formulier. Er kunnen maar enkele begeleiders meer op de aanspanningen, dit wordt (vanwege corona) door de menners zelf geregeld. Mocht het niet lukken om met je pony/paard mee te gaan, gezellig mee wandelen kan natuurlijk altijd!

Het vervoer moet je zelf onderling regelen en alles is op eigen risico. Een eigen lunch pakketje kan met een van de aanspanningen mee naar de ijsbaan.


Om in de duinen te mogen rijden heb je een verplichte dagpas nodig. Deze kun je zelf van te voren bestellen bij natuurmonumenten: https://www.natuurmonumenten.nl/ruiter/dagpas De kosten voor een dagpas zijn  7,50 euro. Ben je van plan vaker te gaan is een jaar kaart voordeliger.

 

Nog een tip voor alle ruiters doe een labeltje met je telefoonnummer aan het hoofdstel of zadel van je paard . Mocht er iets gebeuren tijdens de duinrit is je paard altijd voorzien van een telefoonnummer wat gebeld kan worden.

 

Hopelijk tot 17 oktober!